Meezingen

Heb je Manoeuvre horen zingen en ben je enthousiast geworden? Je bent van harte welkom in september bij onze open repetities!

 

Het zangseizoen begint op 4 september 2017 en loopt tot en met juni. Elke maandagavond van 20:00 uur tot 22:30 uur repeteren we in Theater Oostblok aan het Sajetplein 39 in Amsterdam (gratis parkeren op 10 minuten loopafstand bij het Tropenmuseum). De contributie van onze vereniging bedraagt 240 euro per jaar, te betalen in 3 termijnen.

Wat verwachten we van onze leden? Allereerst natuurlijk dat je kunt zingen! Daarnaast dat je zoveel mogelijk aanwezig bent op de repetities en dat je je inzet om de nummers uit het hoofd te leren. Het is ook belangrijk dat je meedoet aan de optredens door het jaar heen en dat je enthousiast meehelpt en organiseert binnen de vereniging. Dit alles bevordert de zangkwaliteit en zangplezier. Voor zowel onze leden als voor het publiek!

Wil je bij Manoeuvre zingen, maar eerst even proefdraaien? Dat kan geheel vrijblijvend in de maand september. Stuur even een bericht via het contactformulier op deze pagina en laat weet dat je graag wilt komen. We sturen dan vooraf wat informatie. En als je vervolgens wilt blijven, doen neemt de dirigent een stemtest af om te bepalen in welke stemgroep je het beste past.