Meezingen

Locaties

“Amsterdamse grachten” tijdens Various Voices in München

Vanwege corona repeteert Gay Men’s Chorus Manoeuvre Vrijburg kerk Amsterdam-Zuid. In de aanloop naar een groot optreden hebben we soms zogenaamde ‘choreodagen’. Daarvoor wijken we uit naar Buurtcentrum de Horizon aan de Hembrugstraat 156 in Amsterdam.

Repetitietijd

Vanwege corona liggen de repetities nu even stil. Zodra het kan, hebben we aangepaste repetitietijden. We starten op maandagavond nog altijd om 20.00 uur, maar stoppen circa om 21.45 uur.

Kosten

Lidmaatschap van Gay Men’s Chorus Manoeuvre bedraagt jaarlijks €300,00. Betaling daarvan geschiedt in drie termijnen. Daarnaast kunnen er ook kosten zijn om een standaard outfit aan te schaffen.

Lid worden?

Wil je bij Gay Men’s Chorus Manoeuvre zingen, stuur ons dan een bericht via het contactformulier op deze pagina. We sturen je dan wat informatie, onder andere over een stemtest die de dirigent afneemt om te bepalen in welke stemgroep je het beste past.

Gay Men's Chorus Manoeuvre Amsterdam
“I dreamed a dream” gezongen als eerbetoon aan War Child, Paradiso 17 juni 2017

Wat verwachten we van onze leden? Aller
eerst natuurlijk dat je kunt zingen! Daarnaast dat je zoveel mogelijk aanwezig bent op de repetities en dat je je inzet om de nummers uit het hoofd te leren. Het is ook belangrijk dat je meedoet aan de optredens door het jaar heen en dat je enthousiast meehelpt en organiseert binnen de vereniging. Dit alles bevordert de zangkwaliteit en zangplezier. Voor zowel onze leden als voor het publiek! Wil je meer horen van wat we zingen, klik dan op repertoire.