Meezingen

Locaties

Gay Men’s Chorus Manoeuvre repeteert regulier in het Pleintheater. In de aanloop naar een groot optreden hebben we soms zogenaamde ‘choreodagen’. Daarvoor wijken we uit naar Buurtcentrum de Horizon aan de Hembrugstraat 156 in Amsterdam.

Repetitietijd

De reguliere repetitietijden zijn op maandagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur.

Kosten

Lidmaatschap van Gay Men’s Chorus Manoeuvre bedraagt voor 2022-2023 €308,50. Betaling daarvan geschiedt in drie termijnen. Daarnaast kunnen er ook kosten zijn om een standaard outfit aan te schaffen.

Lid worden?

Wil je bij Gay Men’s Chorus Manoeuvre zingen, stuur ons dan een bericht via het contactformulier op deze pagina. We sturen je dan wat informatie, onder andere over een stemtest die de dirigent afneemt om te bepalen in welke stemgroep je het beste past.

Gay Men's Chorus Manoeuvre Amsterdam
“I dreamed a dream” gezongen als eerbetoon aan War Child, Paradiso 17 juni 2017

Wat verwachten we van onze leden? Allereerst natuurlijk dat je kunt zingen! Daarnaast dat je zoveel mogelijk aanwezig bent op de repetities en dat je je inzet om de nummers uit het hoofd te leren. Het is ook belangrijk dat je meedoet aan de optredens door het jaar heen en dat je enthousiast meehelpt en organiseert binnen de vereniging. Dit alles bevordert de zangkwaliteit en zangplezier. Voor zowel onze leden als voor het publiek! Wil je meer horen van wat we zingen, klik dan op repertoire.