Meezingen

Locatie en repetitietijden

Manoeuvre repeteert in Buurtcentrum de Horizon aan de Hembrugstraat 156 in Amsterdam. De repetitietijden zijn op maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Kosten

Lidmaatschap van Manoeuvre bedraagt voor 2024-2025 €357,00 en is verschuldigd bij aanvang van het seizoen. Inning vindt plaats in drie termijnen. Daarnaast kunnen er ook kosten zijn om een standaard outfit aan te schaffen.

Lid worden?

Wil je bij Manoeuvre zingen, stuur ons dan een bericht via het contactformulier op deze pagina. We sturen je dan wat informatie, onder andere over een stemtest die de dirigent afneemt om te bepalen in welke stemgroep je het beste past.

Wat verwachten we van onze leden? Allereerst natuurlijk dat je kunt zingen! Daarnaast dat je zoveel mogelijk aanwezig bent op de repetities en dat je je inzet om de nummers op tijd uit het hoofd te leren. Het is ook belangrijk dat je meedoet aan de optredens door het jaar heen en dat je enthousiast meehelpt en organiseert binnen de vereniging. Dit alles bevordert de zangkwaliteit en zangplezier. Voor zowel onze leden als voor het publiek! Wil je meer horen van wat we zingen, klik dan op repertoire.