Sponsors & Friends

De activiteiten van  Manoeuvre worden deels gefinancierd uit de bijdragen van onze sponsors en vrienden. Daar zijn we blij mee. Het stelt ons in staat om een nog groter deel van de gay community te bereiken in Amsterdam en daarbuiten. Ben je geïnteresseerd om ook bij te dragen, lees dan hieronder verder.

Sponsor

Manoeuvre is een gevestigde naam en erg actief in de gay community in Amsterdam en daarbuiten. We verheugen ons op een aantal hoofdsponsors, sponsors, bedrijfsvrienden en

Openlucht optreden in München

de gemeente Amsterdam die zich hiernaast graag voorstellen. Wil jij met jouw bedrijf ook de gay doelgroep bereiken, dan hebben wij een zogeheten Vrienden en Sponsorprogramma in de aanbieding. Als tegenprestatie is het mogelijk om het logo of advertenties te plaatsen op het promotiemateriaal en programmaboekje voor optredens van Manoeuvre, een prominente plaats op onze website te krijgen en plaatsing van je bedrijfsuiting op de Facebook pagina van Manoeuvre. Daarnaast bieden wij je een platform je bedrijf te presenteren. Laat je verder informeren door het sturen van een bericht via het formulier op de contactpagina. ‎

Vriend

We hebben inmiddels een grote groep vrienden die Manoeuvre een warm hart toedragen. Wil jij dat ook, wordt dan een officiële Vriend!

Optreden tijdens Various Voices in München

Als Vriend steun je ons met een kleine financiële bijdrage en kun je genieten van een aantal bijzondere voorrechten. Een vriend ontvangt een gratis toegangskaartje voor het zomerconcert voor gereserveerde plaatsen op de eerste rang. Ook ontvang je regelmatig updates over de activiteiten van het koor.

We hebben de steun van onze Vrienden nodig en je krijgt er iets moois voor terug! Een aantal speciale concerten en projecten zouden zonder de steun van onze Vrienden niet mogelijk zijn. Wil je vriend worden, vul dan het formulier in op de contactpagina.