Currently browsing

Chat

Inventarisatie OBA 18 februari 2018

Hallo mannen,

Zoals gisteravond bij de piano besproken: We zijn door Pim Lammers (24) uitgenodigd om tijdens zijn boekpresentatie enkele liedjes te zingen. Het gaat om het prentenboek “De boer en de dierenarts” dat hij samen met illustratrice Milja Praagman heeft gemaakt en dat homoseksualiteit en verliefd zijn als thema heeft: De boer is verliefd op de dierenarts, maar durft het niet te vertellen. De dieren gaan hem vervolgens op een bijzondere manier helpen. Het boek is natuurlijk niet het eerste homo-prentenboek, maar het onderscheidt zich van andere boeken doordat homoseksualiteit niet als een probleem maar als een vanzelfsprekendheid wordt gezien.

Dit boek is het vervolg op “Het lammetje dat een varken is”, het eerste Nederlandse transgenderprentenboek, zie: http://pimlammers.nl/jeugd/het-lammetje-dat-een-varken-is/.

Deze boekpresentatie vindt plaats op zondag 18 februari 2018 19:00-20:00 in het Theater op de bovenste verdieping van de OBA. We moeten de details nog uitwerken, maar reken erop dat je vanwege inzingen een uurtje eerder aanwezig moet kunnen zijn.

Het bestuur en Michael willen graag op dit verzoek ingaan, dus ik hoop op jullie beschikbaarheid. Graag z.s.m. reageren op de inventarisatie van je stemgroepvertegenwoordiger.

Hartelijke groet,

Stef